dilluns, 7 de juny de 2010

Entre oreja y oreja, COLLeja!Fan i fanses de l'Equipo B!, aquest cap de setmana que ve actuem al prestigiós festival de les arts per la transformació social "Fem-ho fàcil", dins les festes alternatives de barri del Coll, que comencen aquest divendres i duren aquest cap de setmana i el següent, i que estan la mar de bé, i que estan a prop de casa.
Quan trobem els cartells de festes ja els penjarem.

Dueu la tovallola, el biquini i flotador que al Coll tenim la piscina més alta en altitud i xaxi de la citi.

Ah, i malgrat un xaval de Sant Genís del Agudells ens filmès, encara no tenim cap filmació a les mans... Correu!que encara esteu a temps de guanyar el premi al concurs de filmes.

I per els qui llegiu le bloc en diagonal i no se n'hagi adonat, a la dreta hem penjat el dossier de l'espectacle "Pollastres i piruetes" que podeu descarregar i enviar-li a qui penseu que li pugui interessar. Que tenim moltes ganes de sortir a fer el paperina!

2 comentaris:

Anònim ha dit...

ei equipo b!, actueu a la matinal infantil o a la tarda?
una fansa

OsCAr ha dit...

l'equipo b! actúa a la tarda, no sabem l'hora però segur que no serà massa aviat. Que en prenguin nota els programadors i programadores que no ens han posat a l'horari estrictament infantil! Visca el Coll manquepierda!