Espectacles

    El pollastre


El número de doma d'ocells d'en Juanfrancisco Juanfran es veu sobtadament frustrat quan la Ramonetins fa desaparèixer la bèstia amb les seves arts màgiques. L'espectacle ha de continuar, i és per això que la Ramonetins adopta una aparença i actituds avícoles i s'enfronta al domador....per un grapat de kikos.

El pollastre és el nostre número insignia; durant els últims anys l'haurem fet centenars, que diem, desenes de vegades a diversos llocs. Dura 15 minuts (es pot escurçar) i hi fem espectaculars  equilibris acrobàtics. És adaptable a espais interiors i exteriors (amb una alçada mínima de 4 metres) i ideal per cabarets i coses així....

En podeu veure un vídeo-resum (de la temporada 2010) clicant aquí 


                   Pollastres i piruetes

Malabars que volen simultàniament pels aires, braços que s'allarguen misteriosament, aparicions, desaparicions, transformacions, acrobàcies, embolics,  i una espectacular doma d'animals salvatges en llibertat.

Tot això i moltes més coses és el que pot passar en la posada en escena den Juanfrancisco Juanfran i la Ramonetins, dos artistes de circ que algun dia es van passar de piruetes, acompanyats de la seva petita banda musical especialitzada en vermut, olives, patates fregides i músiques amb flaire de cine mut i romaní.
Pallassos, circ (malabars, equilibris acrobàtics i corda vertical) i música en directe en un espectacle d'aproximadament 40 minuts per a tots els públics.

Per més informació, requeriments, etc...mireu el dossier de l'espectacle en català aquí o en castellà aquí

actualment també estem treballant en l'esperat retorn de l'espectacle Juanfran et Ramonetins contre la loi de la gravité, on els nostres protagonistes xoquen i s'enfronten a la llei....