diumenge, 13 d’abril del 2008

Una mica d'història

Avui unes fotos dels avantpassats d'en Juanfran i la Ramonetins en els seus quehaceres habituals. A la dreta podeu veure la revasàvia de la Ramonetins abans de ser impulsada per un canó prussià per damunt de la frontera austro-húngara en missió secreta.

El de l'esquerra és un avi-oncle d'en Juanfran que va participar a la Résistance francesa poc abans d'enfrontar-se amb el seu propi model de tanc contra el 4art batalló de cavalleria mecànica alemany.


6 comentaris:

Pablo ha dit...

Sí sí! Volem un arbre geneaològic complet! Això promet! Quan estarà fet? Us agrada menjar fuet? És monga l'Elisabet? Qui s'ha tirat un pet?

CagunDéu! ha dit...
L'autor ha eliminat aquest comentari.
CagunDéu! ha dit...

Impresionant!

Amb un historial com aquest tan plè de "risks" és extrany que encara quedi algú viu a la familia! Però tots sabem que aquest parell de xumatranues estan plens de salut i amb ganes de donar guerra. I que duri!!!

OsCAr ha dit...

Ei, novetat! Avui hem descobert com fer-ho perquè pogueu deixar missatges sense ser usuaris de google. Ara ja teniu via lliure així que Carles, endavant.

Anònim ha dit...

revasàvia??? serà possible??? I per què no rabosabia, que és molt més divertit? Ai, si en Pompeu (quina gràcia m'ha fet sempre aquest nom) aixequés el cap...

Anònim ha dit...

Per cert, la REBESÀVIA de la Ramonetins està estupenda, com ella, però l'avantpassat del Juanfran té una tripita que no està malament. Per no parlar dels mitjonets blancs!!!