dissabte, 7 de maig del 2011

L'Equipo B! no estem en crisi!

L'Equipo B! segueix mantenint-se al marge de la crisi econòmica i de valors que afecta la nostra societat catalana, i la campem tant feliços.
Aquest mes d'abril hem actuat ni més ni menys que quatre vegades, en quatre dies diferents. Primer vam estar dos dies en el cabaret de pallassos organitzat per l'associació Tub d'assaig 7,70 a Terrassa, amb un personal molt simpàtic i alegre que ens va tractar molt i molt bé. Després d'uns dies de descans vam anar cap a Figueres per actuar al cabaret-concurs "el sonat de l'any". Allà no ens van donar de menjar ni de beure ni res de res, de fet ni ens van mencionar en les valoracions del jurat però també van ser també molt simpàtics i vam tenir la gran oportunitat d'actuar en un teatrot de veritat com el Jardí de Figueres. Per últim vam anar a actuar a la presó de dones de Wad-Ras, un escenari molt més merdós però amb un públic molt txatxi que no ens deixava marxar cap a casa i que ens va obligar a reprendre vells números que ja teniem oblidats. 
Ara ens toca treballar com a xinos per fer l'estructura que tenim en projecte, millorar i assajar els nous números, fer uns quants diners per donar de menjar als músics....Corren rumors que els pollastre ja pon ous, i que podria aparèixer de nou a Sant Boi....us seguirem informant!


                                                                      Visca vosaltres, els quatre lectors del nostre bloc!


A la foto: una delegació del Equipo B! arriba davant del teatre el Jardí de Figueres amb el propòsit ferm de guanyar el concurs.









1 comentari:

Sara ha dit...

Bieeen! Jo sóc una de les quatre lectores, i també sóc divertida, encara que no anés al coll a veure els ous de pollastre. Per cert, una biòloga encarnant un pollastre que pon ous? Que estranya, la vida...