dissabte, 27 de juny del 2009

1a trobada de circ a Mollet

Caballerus i caballeres, nenus i nenes...

Aquesta tarda tenim l'honor de participar a la 1a trobada de circ de Mollet del Vallès, Vallès Oriental. Hi haurà activitats tot el dia i nosaltres hi apareixerem a partir de les 19:00, us hi esperem a tots i totes.

diumenge, 21 de juny del 2009

Frenesí!

xiuuuuuuuuuuuu....
i després d'haver col·laborat en la xerrada de la Laura Celià a la Festa de la Ciència ja tornem a ser aquí. Demà dilluns a la tarda sortirem a fer l'animal a la festa de final de curs de sisè de l'escola Els Pins, perquè tinguin un final de curs de traca. I després de St. Joan i els petardus se'ns acumula la feina perquè el divendres estarem a la festa de clausura de l'ICP de Sabadell i el dissabte a la tarda a la primera trobada de circ de Mollet del Vallès...seguirem informant sobre la marxa

Iuki, iuki, iuki!!!

dijous, 11 de juny del 2009

CIÈNCIA!!!

Rampamtamplam!

Aquest cap de setmana es cel·lebra al Parc de la Ciutadella de la Ciutat Comtal la Festa de la Ciència. Hem estat convidats a participar a la microxerrada científica de la conservadora Laura Celià Gelabert "Què ens poden explicar els fòssils?", a la una del migdia (les 13:00). Si hi veniu allà ens hi trobareu explicant coses de ciència. És gratis!

I per compensar tant de temps sense dir massa res al bloc us anunciem l'inici d'una voràgine de notícies, actuacions, fotos i tonteries amb les noves i sorprenents activitats del Juanfran i la Ramonetins durant les properes dues setmanes (al menus)...txantxantxan!
Ciència, ciència i ciència!!!