divendres, 23 de maig del 2008

kikos i cacahuets


En Gambertuni,
el domador Juanfran,
i un bon pollastre.
on hi hagi uns bons cacahuets i cigrons i pipes,
allà ens hi trobareu.

dimarts, 20 de maig del 2008

Una mica més d'història....

Senyores i senyors, nens i nenes i altres lectors i lectores.....
Avui us presentem el nostre MESTRE amb majúscules. Aquest és el responsable d'haver posat un nas vermell als embrions del Juanfran i la Ramonetins i d'haver intentat fer-nos entendre quatre coses dels pallassos abans de llançar-nos al carrer.

Amb tots vostès el Palhaço Biancorino...el nostre estimadíssim i respectadíssim messié bahiano!




dimarts, 13 de maig del 2008

Gamber Tuni i El Equipo B!

Si si si....tenim el gran plaer d'anunciar que en el xou d'aquest dissabte comptarem amb la presència de Gamber Tuni que compartirà pista amb els del Equipo B!

L'espectacle començarà a les 5 de la tarda a la Plaça del Diamant, aquesta plaça famosa per el llibre aquest on la prota es diu "colometa".

Pels que tingeu por de passar gana: abans hi haurà una botifarrada i després del xou una xocolatada per cel·lebrar l'onzè aniversari dels Castellers de la Vila de Gràcia, que no s'estan de res... Fins dissabte doncs!

dijous, 8 de maig del 2008

Compte enrera!

Tachan tachan.....

des de sota una figuera al peu de la "torre" aquesta us podem anunciar que el Equipo B! sortirà al carrer d'aquí a poc. Treieu agendes i boli, llapis o rotulador i reserveu-vos el dissabte 17 de maig a la tarda per un gran xou amb grans novetats.
En els propers dies us anirem donant els detalls aquests del lloc,, l'hora....emoción intriga y dolor de barrigaaaaaaa!
Recordeu també que gràcies al savoir faire informàtic del Equipo B! ja podeu deixar els vostres comentaris encara que no sigueu usuaris del guguel. Iujujuuuu!